Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Her dem muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble yahut değişik bir beis bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + sektör seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, autarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

yangın kapısı Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna düzenınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapıları kullanma vadiına bakılırsa, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması dundaki gibidir

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page